aliens

Arvika i sthlm? Ja typ, inte samma band men en mysig upplevelse.
Våld är inte primitivt. Primater och pirater.





alice överallt

Hela dagen borta.
Jag orkar inte göra om allt igen. Kan vi inte bara börja där vi slutade och radera mitten? Jag saknar.





socker, min hatkärlek

Suggested Use TEA.

Apnea.



away

Skulle på spelning idag men jag är förvirrad och ensam så det blir nog inget av det.  Va ganska social idag, happyday. Nej nu ska jag till någon jag inte vet vem det är.



cashew

Jag vill ha en fungerande kamera. Det kliar överallt, jag måste ha skabb. Och mitt ansikte faller av.






min himmel

Ta henne, släpp henne. Jag bryr mig inte längre. När ska jag sluta ljuga?



Michelle

Jag blev moster igår, ska åka och hälsa på syster på sös nu :)



mm, it feels the best

Ätit ca. 87 bananer idag, känns lite sådär. Gjorde den vidrigaste soppan någonsin och fick huvudvärk.
Jag var på möte i skolan och det blir inget skolbyte men anpassad studiegång. Menas att jag bara behöver gå på vissa lektioner och gör hemuppgifter.
Känns B R A.


Hussar. Och min kamera har dött igen...


falsk

Jag mördar mig själv snart om jag inte gör nånting. Jag kan inte va den jag vill vara, med dom där jag vill vara med, utan att bli dömd. Och nu slutar jag med min idioti innan jag spricker, jag är för bra för att göra det. Sen en dag när allt är bra, då kan jag vara den jag vill vara, med dom där jag vill vara med, utan att bli dömd.



det är så jävla synd om alla!

Jag var ful imorse och missade alla bussar så det blev ingen skola. Men jag åkte till stan och köpte 2 jackor, en klänning, ögonskuggor och ett par jeans. Inga pengar kvar nu. Ska lämna tillbaka jeansen...
Jag har ätit socker, SÅ mycket socker. Måste in på rehab. Jag undrar hur många onödiga kronor jag lägger på godis på ett år. Typ en mille.







hopelessness

Jag har fått en vecka på mig att fundera på skolbyte. Tillbaks till ölandstokarna? Mina fötter brinner.







nite time is my time

Moto Boys nya album Lost In The Call är musikorgasm. Går att ladda ner gratis på hans hemsida, ganska dumt?


Don't release me from your spell...



nej

Jag orkar inte gå tillbaka nu. Jag är så jävla zombie. Hostmongo.
Grattis prinsessa <3





sockersugen

Katten kissade ner min säng, igen! Tvätta hela natten...
Halsen svider satan. Varm och kall.


Daddys girl av Michael Hussar




dödssjuk

Igår var jag jätteförkyld och det blev inte bättre av att köa i 10 timmar i snön, delvis utan jacka. Åkte hem från globen i bara t-shirt... Nu ligger jag för döden. Jag såg faktiskt Kenza, på donken oturligt nog så det blev inget trampande. Hon verkar vara en sån där människa som bara har feta vänner så att hon kan känna sig smal.

Familjen åkte till Riga för några timmar sen. Morfar kom över med godis och apotekpåse, yay. Jag ska vira in mig i leopardfilten, se på alla Ian-filmer och sova bort hela helgen. O, så spännande!





Tummen ned

Såg en till Ian-film (förlåt Sofia!) som suger röv. Lost city raiders, religiös jävla skitfilm. Börjar undra om han är med i NÅN bra film alls... Kommer aldrig kunna sova. Ska upp senast 7 imorgon för att köa till Tokio Hotel. Om jag ser Kenza ska jag trampa på henne. Och alla feta wemoäckel. Wish me luck.





Besviken

Såg Alice in Wonderland idag. Den var helt OK men dålig för att va Burton. Sen kan det ju va nåt me att man har varit pepp på den här filmen i TVÅ ÅR... Jag gör som Hani och skyller på disney. OCH VART TOG MUSIKEN VÄGEN!?


Påskharen var bara för söt <3



the rules of attraction

Har kollat på The Rules of Attraction med Sofia. Den var riktigt hemsk. Äcklig, sorglig och sista ordet va bortklippt. Nästa gång vi kollar på Ian-film blir det The Tournament.






wildberrysmoke

Jag gick ut idag. Jag köpte nya rökelser, men jag tål inte fresia. Jag vill se en Ian-film, SOFIA!? Den andra rökelsen va nog också äcklig. Men jag har ju mina lotusar.





bella notte

Jag har druckit 2 liter cola light, jag kommer aldrig kunna sova. Hög på koffein har jag sysslat med nån form av uglification. Finns det på svenska? Förfulning låter inte alls som ett ord. Motsatsen till försköna i alla fall för folk som inte behärskar engelska språket.
Var är mitt liv?





cellardoor

Jag älskar soundtracket till Alice in Wonderland. Min blogg är alldeles för mörk btw, kanske skulle ändra på det nån gång när det faller mig in. Jag vill till danmark, världens bästa land. Dom är glada och lever och tror inte på nån gud. Jag vill åka till stan, måste handla massa saker.





mOBSCENE

Jag älskar mitt hår just nu. Jag har twitter, de e udda. --> http://twitter.com/glitterkyss


RSS 2.0